סרטון וידאו ותמונות מתכון ספינז' 

מתכון להכנת ספינג' מרוקאי
מתכון להכנת סופגניה מרוקאית קלה בהרבה מהסופגניה הקלסית
 
 

החומרים הדרושים להכנת ספינג'

1 ק"ג קמח להכנת כ 25 סופגניות
50 גרם שמרים או שקית שמרית
1 כף שטוחה מלח שלחן
2 כפות סוכר
3 - 1/2 3 כוסות מים פושרים לפי הצורך
שמן לטיגון
אבקת סוכר גבישי לציפוי אחרי הטיגון

אופן ההכנה של הספינג'

שופכים את הקמח לקערה, מפזרים מלח וסוכר. יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את השמרים. מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק רך יחסית. 
מכסים את הקערה ומתפיחים כשעה-שעתיים בהתאם לטמפרטורה. לאחר שעה, 
מחממים היטב את השמן. כשהשמן חם, מנמיכים את הלהבה.
הבצק של הספינג' דביק למדי

את הספינז' יוצרים בעזרת ידיים רטובות, 
יוצרים עיגולים עם חור באמצע מעין כעך או דונטס אמריקאי או טבעת ומטגנים. מזהיבים משני הצדדים וסופגים את עודף השמן בנייר. 
ניתן לפזר על הספנז' - סוכר, אבקת סוכר או דבש - על פי הטעם.

המתכון בחסות עוגיות מרוקאיות לאירועים

 

ביקרתם באתר, נהניתם ספרו גם לאחרים שיבואו לבקר להתרשם
מהעוגיות הנפלאות והמתכונים של שקד עוגיות מרוקאיות.